Freelance Chef

Heeft u in uw keuken ondersteuning nodig in de vorm van een zelfstandig werkende kok tot aan een ervaren chef kok of wilt u een drukke periode overbruggen? Denk dan bijvoorbeeld aan drukke periodes, ziekte, een tekort aan personeel of personeel dat op vakantie is, maar ook voor een structurele invulling waardoor u een stabiel team creëert, ben ik als Freelance chef beschikbaar om uw organisatie te komen ondersteunen!

Met bijna 20 jaar ervaring in de professionele keuken, van ambitieuze leerling tot aan keukenchef in één van de grootste hotels van Nederland (Doubletree by Hilton Amsterdam) – met daartussen werkervaring als sous-chef en chef de partie in een breed scala aan restaurants en boutique hotels in het midden en hoog segment – ben ik volledig inzetbaar voor alle facetten in uw horecabedrijf.
U kunt daarbij ook denken aan hulp bij het opzetten van een (nieuwe) keuken, de structuur neerzetten en eventueel reorganiseren en/of het samenstellen van een menukaart met de daarbij behorende recepturen en opmaak.

Groot voordeel van mijn freelance diensten is dat het gaat om één vast bedrag inclusief. Dus geen pensioenkosten, zorgkosten, ziektekosten, loonbelasting, sociale premies of andere personeelslasten. Gewoon een vast tarief per uur.

Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in de provincies Noord- Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Friesland. Maar ook mogelijkheden daarbuiten zijn zeker bespreekbaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik kan betekenen voor uw horecabedrijf of organisatie.




E-mailen
Bellen
Map