Welkom bij GastroBaas Culinair,

Private & Freelance Chef

Leuk dat u mijn website bezoekt!

Mijn naam is Rick Baas en ik heb van mijn grote hobby en passie, namelijk koken, mijn werk kunnen maken! Het mooie aan mijn vak is dat je nooit uitgeleerd raakt en dat er altijd weer iets nieuws te ontdekken is. Liefde gaat door de maag en met koken tover je de meest mooie gerechten op tafel. En dat is iets wat ik graag wil delen met andere mensen!

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse hotels en restaurants in het midden en hoog segment. Ooit begonnen als ambitieuze leerling, heb ik de opleiding tot en met niveau 4 gespecialiseerd kok afgerond. Sindsdien ben ik doorgegroeid via meerdere chef de partie en sous-chef functies naar keukenchef in 1 van de grootste hotels van Nederland (Doubletree by Hilton Amsterdam).

Als zoon van een fruitkweker (appels en peren) vind ik het belangrijk om met de seizoenen mee te gaan, want producten in het seizoen zijn dan simpelweg op z'n allerbest. Ik heb een fascinatie voor de Aziatische keuken en probeer ingrediënten uit deze keukens dan ook altijd subtiel te verwerken in mijn kookstijl samen met mooie lichte zuren en verrassende structuren.

Mijn ervaringen en kennis wil ik graag delen met andere mensen, of het nu gaat om gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden of om uw horecabedrijf of organisatie te ondersteunen met mijn Freelance chef diensten. Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Hopelijk tot snel!





E-mailen
Bellen
Map